Έλλη Κοκκίνου: Η διατροφή που την βοήθησε να χάσει 20 κιλά!

Διαφημιστικός Χώρος

Πόσες φορές έχεις ζηλέψει το σώμα που η Έλλη Κοκκίνου έχει καταφέρει να χτίσει με κόπο και ο ιδρώτα;

Πολλές! Και γι’ αυτό θέλουμε να σου πούμε τι είναι αυτό που έκανε για να χάσει στο παρελθόν τα περιττά κιλά και να έχει σήμερα το αποτέλεσμα που βλέπουμε. Αρχικά γυμναστική γιατί όπως ξέρεις κι εσύ οι κοιλιακοί δεν φυτρώνουν μόνοι τους.

Μαζί με την άσκηση όμως, πρόσεξε και την διατροφή της. Η διατροφή που έκανε και κάνει, βασίζεται αποκλειστικά σε τρόφιμα που δεν διαθέτουν το συστατικό της γλουτένης όπως το σιτάρι, το σιμιγδάλι, το πλιγούρι, το αλεύρι και προϊόντα που παρασκευάζονται από αυτά όπως αλλαντικά, τυριά και κατεργασμένα κρέατα. Επίσης η Έλλη Κοκκίνου έχει βγάλει από την ζωή της το κανονικό ψωμί, τα αλκοολούχα ποτά αλλά και τα μακαρόνια που περιέχουν γλουτένη.

Ναι, η Έλλη απαρνήθηκε πολλές απολαύσεις για το αποτέλεσμα που ήθελε! Εμείς πάλι, όχι.

Πηγή: marymary.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here