Αποκλειστικό! Survival Secrets: Όνομα – έκπληξη ένα βήμα πριν πει το μεγάλο «ναι»! Ο λόγος για τον…

Διαφημιστικός Χώρος

Μετά την μεγάλη επιτυχία του Survivor τα υπόλοιπα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφουν δυναμικά τη νέα αυτή σεζόν με παιχνίδια που σίγουρα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.

Ένα από αυτά είναι και το Survival που θα εκπέμπει από τους τηλεοπτικούς δέκτες του σταθμού Epsilon και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Κουρούτα ενώ, μάλιστα, αναμένεται να ξεκινήσουν στις 28 Αυγούστου με παρουσιαστής του νέου αυτού project τον Κώστα Σόμμερ.

Όσον αφορά τις ομάδες, μια από αυτές θα απαρτίζεται από «Διάσημους» όπως συνέβη και στο Survivor! Πολύς λόγος έχει γίνει για τα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στην ομάδα αυτή και ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Πληροφορίες όμως θέλουν τους ιθύνοντες να γλυκοκοιτάνε τον… Τάσο Μπερδέση!

Ο Τάσος Μπερδέσης είναι ένας από τους κορυφαίους πυγμάχους της χώρας. Η σωματική του κατάσταση είναι άριστη και έχει ότι πρέπει να έχει κάποιος για να συμμετέχει σε ένα τόσο σκληρό παιχνίδι: αντοχή, δύναμη και επιμονή.

Ο ίδιος ωστόσο, δεν έχει πει ακόμα το μεγάλο ναι. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μια συνάντηση με τους ιθύνοντες που είχε πολύ θετικές αντιδράσεις και από τις δυο πλευρές.