Διαφημιστικός Χώρος

Είμαι σίγουρη πως οι περισσότεροι από εσάς ενώ θέλετε να γυμναστείτε δεν έχετε το καλύτερο κίνητρο ή ακόμα και τη διάθεση να το κάνετε μόνοι σας. Για ακόμα μία φορά σας έχω τη λύση.

Έχετε σκεφτεί ποτέ να καλέσετε το σύντροφο ή τη σύντροφο σας και να ασκηθείτε μαζί;

Δείτε το και σαν μια ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά, περνώντας περισσότερες ώρες μαζί και κάνοντας κάτι ωφέλιμο και για τους δυο. Μια καλή ιδέα λοιπόν είναι να κάνετε την αρχή, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Παρακάτω σας έχω δειγματικά κάποιες ωραίες ασκήσεις όπου μπορείτε να δοκιμάσετε με τον/την αγαπημένη σας ή ακόμα και με οποιονδήποτε φίλο σας.

Κοιλιακοί

 

Καθίσματα με υποστήριξη πλάτης

Σανίδα

Εδώ μάλιστα προσπαθήστε να συναγωνιστείτε ο ένας τον άλλον, ποιος αντέχει άραγε περισσότερο;

Βυθίσεις τρικέφαλων

Κάμψεις

 Αν ακόμη θέλετε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με ποικιλία ασκήσεων, το οποίο θα εφαρμόζετε καθημερινά με τον/την σύντροφο σας, έχω να σας προτείνω δύο, τα οποία και θα βρείτε παρακάτω. Το μυστικό όμως για μια επιτυχημένη συνεργασία είναι να μη διστάζετε να πειραματίζεστε, έτσι ώστε να αυξάνεται το κίνητρο σας συνεχώς και να μη βαρεθείτε ποτέ! Όπως και να έχει, είτε γυμναστική είτε οτιδήποτε άλλο κάνουμε με πρόσωπα που αγαπάμε, πάντα το αποτέλεσμα θα είναι διασκεδαστικό.

Videos| Couples Workout

 

 

Πηγή: agathiara.gr