Ποιες είναι οι ιδανικές διακοπές με βάση το ζώδιο σου;

Διαφημιστικός Χώρος

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και όλοι αναζητάμε τον ιδανικό προορισμό για λίγες μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης. Το μυαλό μας βρίσκεται στη θάλασσα, στα νησιά, σε μέρη εξωτικά και ονειρεμένα. Τα ταξίδια είναι εμπειρίες, διασκέδαση, γνώση, εικόνες και παραστάσεις που μας βοηθούν να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας.

Πως ονειρεύονται τα ζώδια τις διακοπές και με ποιους περνούν καλύτερα;

ΚΡΙΟΣ
Με κυβερνήτη σου τον Άρη, θέλεις να βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση, να ταξιδεύεις. Δεν σου αρέσει να πηγαίνεις στα ίδια μέρη συνέχεια. Άλλοτε αναζητάς μια μεγάλη παρέα και άλλοτε αποφασίζεις να δραπετεύσεις μόνος. Ήλιος, θάλασσα, διασκέδαση και περιπέτεια είναι για σένα το καλοκαίρι. Προτιμάς πιο πολύ τα ταξίδια με αεροπλάνο. Είσαι γεμάτη ενέργεια και πάθος και ο προορισμός πρέπει να σε βοηθάει να καταναλώνεις την ενέργειά σου απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Ιδανικές δραστηριότητες το σαφάρι και το σέρφινγκ. Το τάβλι ανεβάζει την αδρεναλίνη, όπως και οι ρακέτες και τα θαλάσσια σπορ. Τα γέλια και τις φωνές σου τα ακούει όλη η παραλία.
*Ιδανικές διακοπές με Δίδυμο, Τοξότη και Υδροχόο.
Απαγορευτικοί Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

ΤΑΥΡΟΣ
Σου αρέσουν οι διακοπές με λίγους και καλούς, αναζητάς την οικειότητα και τα γνώριμα μέρη που ξέρεις πως θα περάσεις καλά. Δεν σου αρέσει η ταλαιπωρία, προτιμάς τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου. Οργανώνεσαι πολύ νωρίτερα με σκοπό να περάσεις τέλεια. Σου αρέσει το καλό φαγητό και το κρασί, οι χρυσές αμμουδιές και τα γραφικά μέρη. Σίγουρα στην παραλία κουβαλάς φαγητό. Απολαμβάνεις τις οργανωμένες παραλίες και τις ξαπλώστρες. Θέλεις την ησυχία σου, να ξεκουραστείς και όχι να ταλαιπωρηθείς. Καφές, χυμοί, λιχουδιές, καλές ψαροταβέρνες είναι οι προτιμήσεις σου.
*Ιδανικές διακοπές με Καρκίνο, Λέοντα και Αιγόκερω.
Απαγορευτικοί Κριός, Δίδυμος, Ζυγός και Υδροχόος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπάς τα ταξίδια, τις μετακινήσεις, να πηγαίνεις σε νέα μέρη. Θέλεις να βρίσκεσαι με μια βαλίτσα στο χέρι, να κάνεις ταξίδια μακρινά και ονειρεμένα, να γνωρίζεις νέους πολιτισμούς, να αποκτάς νέες εμπειρίες. Δεν μπαίνεις σε καλούπια, αγαπάς τις παρέες αλλά και την ελευθερία. Είσαι κοινωνική, θέλεις την πολυκοσμία και τη νυχτερινή ζωή. Και φυσικά δεν αποχωρίζεσαι το tablet σου καθότι η επικοινωνία δεν σταματά ποτέ. Πολυλογία, φασαρία και γέλια στην παραλία. Τραβάς φωτογραφίες και τις δημοσιεύεις στα social media. Σχολιάζεις με χιούμορ τα πάντα.
*Ιδανικές διακοπές με Κριό, Λέοντα, Ζυγό και Υδροχόο.
Απαγορευτικοί Σκορπιός, Παρθένος, Αιγόκερος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπάς τη θάλασσα και τα γνώριμα, οικεία μέρη, ένα χωριό, ένα νησί. Πηγαίνεις σε μέρη από τα οποία έχεις αναμνήσεις. Δεν σε συγκινούν οι εκπλήξεις παρά μόνο αν είσαι σίγουρη πως με το άτομο που θα πας θα περάσεις σίγουρα καλά. Θέλεις τη βολή σου και αποφεύγεις τα πολυσύχναστα μέρη. Προτιμάς τις διακοπές με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα σε μέρη φιλόξενα και γραφικά. Κρατάς μαζί το σημειωματάριό σου για να καταγράφεις τις εντυπώσεις σου. Θέλεις να ατενίζεις το πέλαγος και να απολαμβάνεις τις λιχουδιές που έχεις ετοιμάσει από το σπίτι σου. Είσαι ο προστάτης όλων, δίνεις απλόχερα τη φροντίδα και την αγάπη σου.
*Ιδανικές διακοπές με Παρθένο, Σκορπιό, Αιγόκερω και Ιχθύ.
Απαγορευτικοί Κριός, Τοξότης, Υδροχόος.

Δείτε περισσσότερα στο www.missbloom.gr