Διαφημιστικός Χώρος
Ο χαλβάς από σιμιγδάλι είναι ο αγαπημένος των περισσότερων από μας. Με μόλις 4 υλικά μπορείς να τον φτιάξεις στο σπίτι προσκαλώντας τα αγαπημένα σου πρόσωπα να τον δοκιμάσουν.
ΥΛΙΚΑ:
• 1 ποτήρι ελαιόλαδο
• 2 ποτήρια χοντρό σιμιγδάλι
• 2,5 ποτήρια ζάχαρη καστανή
• Μισό ποτήρι μέλι
• 4 ποτήρια νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Σε μία κατσαρόλα καβουρδίζουμε το σιμιγδάλι με το λάδι μέχρι να πάρει χρώμα (μαζί με τα καρύδια ή αμύγδαλα).
2. Βράζουμε το νερό με το μέλι και τη ζάχαρη για περίπου 10 λεπτά και στη συνέχεια το προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
3. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να σφίξει.
4. Το αφήνουμε για 10 λεπτά στην κατσαρόλα, σκεπασμένο με μια πετσέτα.
5. Το βάζουμε στη φόρμα ή σε φορμάκια και σερβίρουμε.
Πηγή: www.travelgirl.gr