Διαφημιστικός Χώρος
Το ινδοκάρυδο έχει ιδιαίτερη γεύση. Ή θα το αγαπήσεις ή θα το μισήσεις. Σήμερα λοιπόν θα σου παρουσιάσουμε μία εύκολη συνταγή για μπισκότα ινδοκάρυδου, που είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψεις.
ΥΛΙΚΑ:
- 175 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 κουταλάκια baking powder
- 75 γρ. ζάχαρη
- 1 αβγό
- 375 γρ. τριμμένη καρύδα
- 4 κουταλιές μαργαρίνη (όχι λιωμένη)
- 2 κουταλιές γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Σε μπωλ ανακατεύετε το αλεύρι με το baking powder
- Ανοίγετε ένα λάκκο και προσθέτετε τη μισή καρύδα με τη ζάχαρη
- Ύστερα τα υπόλοιπα υλικά
- Ανακατέυετε το μίγμα με το χέρι, με γρήγορες κινήσεις
- Βουτυρώστε τα χέρια και πλάστε μπαλίτσες (γίνονται 20)
- Περάστε τις από την καρύδα που κρατήσατε
- Αραδιάστε τις καρύδες σε βουτυρωμένο ταψάκι σε αρκετή απόσταση γιατί απλώνουν Ψήστε 15 με 20 λεπτά (ή μέχρι να χρυσαφίσουν) σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμών
Πηγή: www.travelgirl.gr