Τι να πεις στο πρώτο ραντεβού για να βγεις και δεύτερο

Διαφημιστικός Χώρος

Έχουμε υπάρξει όλες σε αυτή την εξαιρετικά άβολη στιγμή που έχεις βγει date και απλά δεν έχεις τι να πεις; Αυτό που προσπαθείς, ρωτάς, παίρνεις απάντηση μονολεκτική, ξαναρωτάς, παίρνεις για απάντηση ένα χαμόγελο. Που κοιτάς το ρολόι σου και έχει περάσει μόλις μισή ώρα και θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί και εσένα και τον διπλανό σου; Αν η παραπάνω περιγραφή σου ακούγεται οικεία, διάβασε στη συνέχεια, πώς ραντεβού σαν και αυτά δεν θα επαναληφθούν.

Φάση 1
Ξεκίνα με τα βασικά. Σε αυτή τη πρώτη φάση πρέπει να ανταλλάξετε τις βασικές πληροφορίες. Θέλει μόνο από πλευράς σου γλυκύτητα και διακριτικότητα για να μη του δώσεις την εντύπωση:α) ότι περνάει job interview, β)ότι είσαι εφοριακός. Αν μένετε σε διαφορετικές περιοχές ρώτα τον για αυτό, πώς κατεβαίνει μέχρι το κέντρο και αν του αρέσει η γειτονιά του. Αν θες να ρωτήσεις για τη δουλειά του, να είσαι επίσης έμμεση. Ρώτα τον αν ασχολείται επαγγελματικά με το αντικείμενο των σπουδών του ή αν είναι ευχαριστημένος από τη τωρινή του απασχόληση

Φάση 2
Σπάσε το πάγο. Είναι η στιγμή να μιλήσετε λίγο πιο χαλαρά και να δείξεις και εσύ τον πραγματικό σου εαυτό. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να μιλήσετε για σειρές. Δείξε τη γνήσια απόγνωση σου για τη καθυστέρηση του νέου κύκλου του GOT και θα δεις τα μάτια του να λάμπουν από ενθουσιασμό. Μίλα για το κατοικίδιό σου και ρώτα τον για το δικό του ή πήγαινε τη συζήτηση στις διακοπές του καλοκαιριού και στους αγαπημένους σου προορισμούς. Και θυμήσου να γελάς.

Φάση 3
Αν τα έχεις πάει καλά ως εδώ, η Φάση 2 μπορεί να έχει κρατήσει και ώρες. Τώρα αυτό που θέλουμε είναι να σιγουρέψουμε και το δεύτερο date, φυσικά σε περίπτωση που ο τύπος σου άρεσε, γιατί αν όχι, ας πάει στο καλό. Θυμήσου ότι καλό θα ήταν να διατηρήσεις τη θυληκότητά σου και να περιμένεις από εκείνον να ζητήσει το λογαριασμό, να είσαι όμως πάντα έτοιμη να πληρώσεις το μερίδιό σου. Και επειδή ακούω πολλά, το μερίδιό σου. Όχι και το δικό του. Στο πρώτο ραντεβού οι φεμινιστικές μας απόψεις φτάνουν ως εκεί: το να πληρώσεις το δικό σου είναι το ταβάνι. Ρώτα τον αν έχει μπροστά του κουραστική εβδομάδα και πότε παίρνει το ρεπό του. Αν πέρασε και εκείνος καλά, σε αυτή την ερώτηση θα απαντήσει με νέα πρόσκληση. Αν τον έχει χτυπήσει το κρασί και δεν καταλαβαίνει πού το πας, μπορείς να το πας και πιο δυναμικά, αφήνοντάς τον να τακτοποιήσει εκείνος τον λογαριασμό, με όρο να πληρώσεις εσύ στο επόμενο.

Τα Μεγάλα Όχι

  • Δεν μιλάς για πρώην.
  • Δεν μιλάς παράλληλα στο viber με τον πρώην.
  • Δεν ασχολείσαι με το κινητό σου.
  • Δεν φοράς κόκκινο κραγιόν, σε περίπτωση kissing θα μοιάζετε και οι δύο με βαμπιριστές, έχουν γίνει αυτά.
  • Δεν κάνεις τα γλυκά ματάκια στον σερβιτόρο.

Πηγή: www.savoirville.gr