Το cast του Anette περιλαμβάνει επίσης τον Adam Driver

Διαφημιστικός Χώρος

Η Rihanna θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Adam Driver, σε μια ταινία βασισμένη στη μουσική, που θα κυκλοφορήσει από το Amazon.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας με τίτλο Anette θα αναλάβει ο Γάλλος σκηνοθέτης Leos Carax, ενώ αρχικά το όνομα της Rooney Mara είχε συνδεθεί με το cast. Τελικά η ίδια αποχώρησε από το project λόγω άλλων υποχρεώσεων και προς το παρόν οι παραγωγοί βρίσκονται σε αναζήτηση άλλης γυναίκας ηθοποιού, σύμφωνα με το περιοδικό Variety.

Οι μουσικοί και ιδρυτές του art-rock γκρουπ Sparks του 1971, Ron and Russell Mael έχουν αναλάβει τόσο το σενάριο όσο και τη μουσική της ταινίας. Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες για την ταινία εκτός από το ότι θα περιλαμβάνει πολλή μουσική και τα γυρίσματά της θα ξεκινήσουν την άνοιξη.

Τελευταία, η Rihanna φαίνεται να συμμετέχει σε όλο και περισσότερα κινηματογραφικά projects- συμπρωταγωνιστεί με άλλες διάσημες ηθοποιούς στο Ocean’s Eight, εμφανίζεται στην sci-fi περιπέτεια Valerian and the City of a Thousand Planets, με την Cara Delevingne και πρόσφατα έκανε μια guest εμφάνιση στη σειρά Bates Motel.

Πηγή: madamefigaro.gr