Η προστασία έχει πλέον το χρώμα που θέλεις!

Διαφημιστικός Χώρος

Ιατρικές μάσκες προσώπου, πιστοποιημένες από ευρωπαϊκά εργαστήρια, παράγονται πλέον στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για άριστης ποιότητας χειρουργικές μάσκες μίας χρήσης, που όχι μόνο φτιάχνονται στον τόπο μας και είναι πιστοποιημένες, αλλά έχουν και… το δικό τους χρώμα.
Έτσι, πέρα από τις κλασικές, γαλάζιες και λευκές, υπάρχουν και οι ξεχωριστές και ιδιαίτερες ροζ.

Οι μάσκες κατασκευάζονται σε έναν χώρο συνολικής έκτασης 5.000 τ.μ., στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης (26ο χιλιόμετρο Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ευζώνων), με άρτιες εγκαταστάσεις και αποθηκευτικούς χώρους, από την εταιρεία COMO η οποία ιδρύθηκε το 1995 και έχει ως αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Η COMO παράγει και εμπορεύεται μη υφασμένα υφάσματα, με εξαγωγές σε περισσότερες από 25 χώρες.

«Το μη υφασμένο ύφασμα, το οποίο εμπορευόμαστε εδώ και 25 χρόνια, αποτελεί την πρώτη ύλη για την παραγωγή ιατρικών μασκών. Εφόσον το διαθέτουμε και εφόσον έχουμε και τους ανάλογους χώρους, τους οποίους διαμορφώσαμε κατάλληλα και με όλα τα πρότυπα ασφαλείας, ήταν αυτονόητο να αρχίσουμε την παραγωγή τους», σημειώνει ο ιδιοκτήτης της COMO, κ. Σόλων Χανιώτης.

Η παραγωγή άρχισε το καλοκαίρι και πλέον η COMO παράγει 10.000.000 μάσκες το μήνα. Καθώς πρόκειται, κατά κύριο λόγο, για εξαγωγική εταιρεία, υπάρχει ζήτηση για εξαγωγή των μασκών, ωστόσο μέλημα των ιδιοκτητών της είναι πρωτίστως η κάλυψη των αναγκών της ελληνικής αγοράς.

ΤΙΜΗ ΓΙΑ 50 ΜΑΣΚΕΣ ( ΡΟΖ ΧΡΩΜΑ ) = 7.89€